GE Money Auto poradí klientům v kraji Vysočina s financováním nových aut

Společnost GE Money Auto přichází na podzim s novou nabídkou leasingového financování nových vozů. Nabízí zároveň zájemcům o koupi automobilu bezplatné poradenské služby, v jejichž rámci připraví nejvýhodnější, každému zákazníkovi na míru šitou verzi financování automobilu - stačí kontaktovat finanční poradce GE Money Auto na bezplatné telefonické lince 800 333 396. Poradce GE Money Auto se posléze s klientem setká, pomůže s výběrem vozu, doporučí dealera a vytvoří klientovi přesný plán financování. V případě využití leasingového produktu mají zákazníci možnost získat navíc DVD přehrávač do automobilu.

GE Money Auto uvádí na trh nový produkt určený na leasingové financování nových automobilů. Splátkový kalendář tohoto produktu je konstruován na 60 nebo 72 měsíců, výši akontace si volí zákazník. Výhodou nového leasingového produktu GE Money Auto je velmi nízká měsíční splátka, která usnadňuje pořízení vozu. Rok před koncem splátkového kalendáře uhradí klient zbytek ceny automobilu v poslední zvýšené splátce, v posledním roce pak platí pouze sazby povinného ručení. Na zvýšenou splátku je přitom klient společností GE Money Auto upozorněn 45 dní před její splatností a je mu zároveň nabídnuta možnost jejího rozložení do dvanácti měsíců.

V kraji Vysočina přichází společnost GE Money Auto s další novou službou. Zákazníkům, kteří projeví zájem o koupi automobilu, nabízí bezplatné poradenské služby při výběru nového vozu i jeho financování. „Chceme klientům pomoci lépe využít peníze, které mají,“ uvedl Petr Šaštinský, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto.

Pokud klient projeví zájem o poradenské služby odborníků GE Money Auto, stačí je kontaktovat na bezplatné telefonní lince 800 333 396. Zástupce GE Money Auto si pak s klientem domluví schůzku, na které mu pomůže s výběrem vhodné značky či typu automobilu podle klientových požadavků, doporučí vhodného dealera a samozřejmě připraví plán financování podle požadavků klienta. Klienti, kteří do 30. listopadu využijí pro financování svého nového vozu finanční leasing, mohou navíc získat DVD přehrávač do automobilu Lenco MES-208 se dvěma obrazovkami a také mechanické zabezpečení vozu DEFEND LOCK za 1 Kč.

Navíc mohou klienti využít všech standardních benefitů a doplňkových služeb nabízených společností GE Money Auto. V období rostoucích cen pohonných hmot přijde jistě každému vhod slevová karta Benzin Plus, která opravňuje k čerpání pohonných hmot se slevou 2,2 % u čerpacích stanic společnosti Benzina, a.s. na celém území České republiky. Slevu mohou využít zákazníci GE Money Auto jednou za 24 hodin při nákupu pohonných hmot v ceně od 150 do 3 000 Kč. K získání slevy stačí předložit kartu při placení obsluze čerpací stanice.

Od srpna 2005 nabízí společnost GE Money Auto také nové připojištění k havarijnímu pojištění autoPROTECT. Pojištění autoPROTECT zajišťuje krytí rozdílu mezi pořizovací cenou vozidla a časovou cenou, jíž stanovuje pojišťovna v okamžiku pojistné události. Pojistné, které se hradí v leasingové či úvěrové splátce, je měsíčně 0,1 % z pořizovací ceny vozidla. Pojištění autoPROTECT, volitelné připojištění k havarijnímu pojištění, se vztahuje na případy odcizení vozidla nebo totální škody, která byla na vozidle způsobena autonehodou. Je možné jej využít na všechna nová a ojetá vozidla s hmotností do 3,5 tuny, jejichž stáří nepřesahuje 12 let a která si fyzická osoba pořídila prostřednictvím leasingu nebo úvěru autoCREDIT.

Eva Chaloupková,
manažerka externí komunikace GE Money Auto