GE Money Auto nabídne zákazníkům kartu Benzin Plus na čerpání pohonných hmot s atraktivními slevami

Společnost GE Money Auto, jedna z největších společností zabývající se financováním nákupu automobilů na českém trhu, nabízí všem svým klientům od 17. ledna 2005 slevovou kartu Benzin Plus. Ta svým držitelům umožní čerpat pohonné hmoty u čerpacích stanic Benzina s výraznou slevou. Kartu Benzin Plus obdrží všichni zákazníci, kteří využívají některý z produktů společnosti GE Money Auto – finanční leasing nebo účelový úvěr autoCREDIT.

Díky kartě Benzin Plus získají zákazníci GE Money Auto slevu 2,2 % při čerpání pohonných hmot u čerpacích stanic společnosti Benzina, a.s. na celém území České republiky. Slevu mohou využít zákazníci GE Money Auto jednou za 24 hodin při nákupu pohonných hmot v ceně od 150 do 3 000 Kč. K získání slevy stačí předložit kartu při placení obsluze čerpací stanice. Například při průměrné ceně 26 Kč za 1 litr ušetří zákazník GE Money Auto použitím slevové karty Benzin Plus 0,60 Kč na každém natankovaném litru pohonných hmot.

Kartu Benzin Plus obdrží poštou v průběhu ledna 2005 všichni stávající klienti GE Money Auto, kteří využívají finanční leasing nebo účelový úvěr na nákup vozu autoCREDIT. Nový zákazníci GE Money Auto obdrží od 17. ledna kartu Benzin Plus v rámci tzv. uvítacího balíčku.

„Společnost GE Money Auto – dříve GE Capital Leasing – je známa motoristům produkty, které jsou snadné, flexibilní, rychlé, a dostupné. Karta Benzin Plus přináší navíc každodenní radost z úspor, které díky GE Money Auto motoristé mohou čerpat,“ řekl Petr Šaštinský, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto. „Karta Benzin Plus plně odpovídá naší strategii – poskytovat klientům nejen prvotřídní produkty a služby, ale také vždy něco navíc,“ doplnil Šaštinský. Karta Benzin Plus tak volně navazuje na Knížku výhod Barum, kterou získal každý nový zákazník GE Money Auto v období od poloviny září do konce roku 2004.

Informace o síti čerpacích stanic a další podrobnosti o kartě Benzin Plus mohou klienti GE Money Auto získat na informační lince 855 555 556 nebo na internetových stránkách gemoneyauto.cz.

Eva Chaloupková,
manažerka komunikace GE Money Auto