GE Money Auto již rozdala 4700 víkendových poukazů na víkendové pobyty

Akce autoCREDIT VÍKEND
bude pokračovat do konce roku

Pro velký zájem o víkendové pobyty se GE Money Auto rozhodla akci autoCREDIT VÍKEND prodloužit do konce roku. V období od 1. dubna do 31. srpna GE Money Auto už rozdala 4700 poukazů na víkendové pobyty. Poukaz získá každý, kdo se rozhodne financovat nákup svého nového automobilu úvěrem autoCREDIT VÍKEND. Může si pak vybrat z více než 200 hotelů v Čechách a po Evropě, včetně 20 nových horských hotelů, pro prožití zimní dovolené.

Celé tři čtvrtiny klientů zatím využily svůj poukaz v hotelech v České republice. O poukazy je v rámci nabídky autoCREDIT VÍKEND velký zájem, rozdalo se již 4700 poukazů. Nejoblíbenějším místem, kam jezdí naši klienti na jednu z prvních cest se svým nově pořízeným vozem, je romantický hotel Maximilián na zámku Loučeň kousek od Poděbrad. „Před koncem roku očekáváme, že klienti budou své víkendové poukazy využívat zejména v horských hotelech. Proto rozšiřujeme jejich nabídku o 20 tuzemských horských hotelů,“ říká Milan Beutl, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto.

Nabídka víkendového pobytu v jednom ze čtyřhvězdičkových hotelů platí pro všechny zákazníky GE Money Auto, kteří do konce roku 2010 využijí pro financování svého nového nebo ojetého automobilu úvěr autoCREDIT VÍKEND. Hotelový poukaz mohou klienti GE Money Auto uplatnit v jakémkoliv z více než 200 vybraných hotelů v České republice, Slovensku, Polsku, Maďarsku, Rakousku, Německu, Nizozemí, Švýcarsku, Francii, Itálii, Slovinsku nebo Chorvatsku. Kompletní seznam ubytovacích zařízení naleznou zájemci na internetových stránkách www.gemoney.cz/autocredit-vikend.Hotelový poukaz zahrnuje:

• ZDARMA ubytování na 2 noci se snídaní, pro 2 osoby ve dvoulůžkovém pokoji
  • NAVÍC poukázku na restaurační anebo jiné hotelové služby v hodnotě 44 EUR

• Úvěr autoCREDIT, který lze využít na financování nových či ojetých automobilů, je dlouhodobě nejoblíbenějším úvěrovým produktem pro pořízení vozu v ČR. Uzavření smlouvy s GE Money Auto zabere maximálně 30 minut, vše lze vyřídit přímo u prodejce vozidla a k podepsání smlouvy stačí pouze dva doklady.
    Hlavní výhody financování s úvěrem autoCREDIT:

• u ojetých vozů do 150 000 Kč není nutné uzavřít havarijní pojištění
  • žádost je vyřízena na počkání přímo u prodejce vozidla
  • vozidlo se stává majetkem kupujícího
  • úvěr je poskytován až na 12 let staré vozy
  • 1. splátka je splatná až po 30 dnech od převzetí vozidla
  • garance neměnné výše měsíčních splátek
  • výhodné povinné i havarijní pojištění je možné zahrnout do měsíčních splátek

• Milan Kříž
    tiskový mluvčí GE Money Auto