GE Capital Bank snižuje úrokové sazby hypotéky o dalších 0,4 procentního bodu

GE Capital Bank snížila s platností od pondělí 10. února 2003 úrokové sazby hypoték. Sazby byly sníženy o u pětileté fixní periody 0,4 procentního bodu. GE Capital Bank tak nyní poskytuje Hypotéky s pětiletou fixní periodou již od 5,29 % p. a.

Hypotéka GE Capital Bank s pětiletou fixní periodou je od 10. února 2003 úročena od 5,29 % p. a. Dosud byla výše této úrokové sazby 5,69 % p. a., což představuje snížení o 0,4 procentního bodu. Hypotéka s roční fixní periodou je úročena od 4,99 % p. a..

„Snížením úrokových sazeb hypoték vycházíme vstříc klientům, kteří mají zájem o financování nového bydlení prostřednictvím hypotéky GE Capital Bank. Vzhledem k zániku státní finanční podpory na nové bydlení od 1. února 2003 očekáváme větší citlivost zákazníků na výslednou cenu hypotéky. Chceme proto klientům nabídnout nejen další snížení úrokových sazeb, ale i rychlé vyřízení hypotéky, kterou standardně zpracováváme do pěti dnů po předání dokladů klientem,“ řekl Martin Techman, manažer hypoték GE Capital Bank.

Martin Techman,
manažer hypoték GE Capital Bank