GE Capital Bank nabízí Osobní půjčku Expres s garantovanými splátkami

GE Capital Bank posílila své postavení na trhu spotřebitelských půjček, když se k 31. srpnu meziročně zvýšilo portfolio poskytnutých Osobních půjček Expres o téměř 31 % na 11,985 mld. Kč. Další zájem o tento úvěr chce GE Capital Bank podpořit zářijovými inovacemi – zejména nabídkou garantovaných splátek na úvěry ve výši 50 a 75 tisíc Kč, které jsou nejnižší na trhu.

GE Capital Bank má na českém bankovním trhu pozici inovátora v oblasti spotřebitelských půjček. Jako první peněžní ústav v České republice začala na podzim 1999 poskytovat neúčelovou půjčku bez jakýchkoli požadavků na ručení a s rozhodnutím o jejím možném poskytnutí na počkání – Osobní půjčku Expres. Za pět let „života“ Osobní půjčky Expres získala GE Capital Bank výrazný podíl na trhu spotřebitelských úvěrů v České republice.

GE Capital Bank patří dlouhodobě k leaderům českého trhu retailových půjček. Celkové portfolio Osobních půjček Expres představovalo k 31. srpnu 299 819 úvěrů v objemu 11,985 mld. Kč, což v porovnání s 217 788 úvěry za 9,156 mld. Kč ve stejném období loňského roku představuje 38% nárůst v počtu a 31% nárůst v objemu.

Od počátku roku do konce srpna letošního roku již GE Capital Bank poskytla 101 108 nových Osobních půjček Expres v objemu 5,560 mld. Kč. V porovnání s loňským rokem činí nárůst počtu 23 %, nárůst objemu pak 28 %.

Nejnižší garantované měsíční splátky na trhu

Od 9. září přichází GE Capital Bank na trh s kampaní „Půjčka v akci!“ V jejím rámci budou moci klienti až do konce října získat úvěr na 50 nebo 75 tisíc Kč s nejnižšími garantovanými měsíčními splátkami. „Pro úvěr ve výši 50 tisíc korun s dobou splatnosti v délce 72 měsíců činí měsíční splátka pouze 999 Kč, pro úvěr ve výši 75 tisíc se splatností 72 měsíců pak 1499 Kč. Tak nízkou výší splátek je tato speciální nabídka GE Capital Bank na trhu skutečně jedinečná – jde o nejvýhodnější garantované měsíční splátky na českém trhu pro tyto výše úvěru a doby splatnosti,“ řekla Monika Königová, manažerka Osobní půjčky Expres GE Capital Bank.

„Z našich výzkumů vyplývá, že většina klientů při zvažování, zda si vzít úvěr, především srovnává svůj příjem a výši pravidelné splátky. Splátky jsou klíčové pro klientovo rozhodnutí, proto jsme se je rozhodli u nejčastějších objemů úvěrů – 50 a 75 tisíc - komunikovat touto transparentní formou,“ řekl Radko Šindrbal, manažer spotřebitelských úvěrů GE Capital Bank.

Zároveň s tím od 9. září GE Capital Bank prodlužuje maximální dobu splatnosti u všech výší úvěru ze stávajících 60 na 72 měsíců. „Většina našich klientů má zájem o půjčky s delší dobou splatnosti, proto jsme se rozhodli vyjít jim tímto krokem vstříc,“ dodal Radko Šindrbal.

Mladí lidé mají o Expres zájem

Osobní půjčku Expres využívají velmi často mladí lidé, kteří potřebují peníze do začátku a obvykle půjčku využijí na vybavení své nové domácnosti. Mezi žadateli o Expres tvoří téměř třetinu lidé ve věkovém rozmezí od 20 do 29 let, kteří zároveň nejčastěji využívají možnost požádat si o Osobní půjčku Expres prostřednictvím internetového formuláře na www.exprespujcka.cz.

„GE Capital Bank umí půjčovat i mladým lidem - mezi našimi klienty tvoří velmi významný podíl. Navíc máme zájem participovat na případném programu novomanželských půjček, který navrhuje současná vláda České republiky,“ řekl Radko Šindrbal.

Parametry Osobní půjčky Expres

Osobní půjčka Expres je neúčelový úvěr, u kterého GE Capital Bank nevyžaduje žádné ručení, přičemž o poskytnutí rozhodne banka na počkání. Prostřednictvím Osobní půjčky Expres si mohou klienti půjčit 30 až 200 tisíc Kč. Dobu splatnosti si mohou zvolit podle svých požadavků v délce 24, 30, 40, 50 , 60 a 72 měsíců.

Schválení Osobní půjčky Expres od GE Capital Bank trvá obvykle jen 1,5 až 3 minuty, průměrná doba od podpisu smlouvy o Osobní půjčce Expres do připsání peněz na účet klienta činí 2 hodiny.

Jednoduchost vyřízení spolu s rychlostí celého procesu - od žádosti přes schválení až po připsání peněz - dělá z Osobní půjčky Expres jeden z nejžádanějších úvěrových produktů na českém trhu. Při dotazování klientů na hlavní důvod, proč se rozhodli právě pro Osobní půjčku Expres, označila rychlost více než třetina z nich.

O poskytnutí Osobní půjčky Expres mohou jak klienti GE Capital Bank, tak i všichni ostatní požádat nejen na obchodních místech banky, ale také prostřednictvím internetu. Díky jednoduchému formuláři na adrese www.exprespujcka.cz je žádost o půjčku i rozhodnutí o ní otázkou několika minut.

Dostupnosti Osobní půjčky Expres pomáhá také telefonní linka 844 844 844, na níž mohou zájemci o úvěr předběžně zjistit, zda mohou úvěr získat, v jaké výši a s jakou měsíční splátkou.

Eva Chaloupková, manažerka externí komunikace GE Capital Bank