Finanční programy GEnius již využívá přes deset tisíc klientů GE Capital Bank

Zájem klientů o „stavebnicové“ finanční programy GEnius roste. Po dvou měsících od jejich uvedení na trh si některou ze tří jeho variant zřídilo již více než deset tisíc klientů. Hlavní výhodou programů je kromě příznivé ceny i jejich flexibilita, kdy lze mezi produkty a jednotlivými programy přecházet bezplatně.

Od května si mohou klienti zřídit tyto varianty finančních programů: GEnius Mini, GEnius Standard a GEnius Komplet. Jsou to skupiny bankovních produktů k běžnému účtu, za které klient souhrnně platí jeden měsíční poplatek za vedení. Klienti mohou kdykoliv bez poplatků za zrušení a zřízení měnit skladbu produktů v programu, či libovolně mezi programy přecházet.

Ke konci června využívalo některou z variant finančního programu GEnius celkem 10 632 klientů GE Capital Bank. Největší zájem přitom jevili o program GEnius Mini, jenž si zřídilo 8833 zákazníků.

„Zájem klientů o finanční programy GEnius nás velice těší. Je pro nás důkazem, že naši klienti oceňují výhodnou cenu a jednoduchost ovládání těchto programů. Důležitým faktorem je i na trhu ojedinělá možnost bez poplatků libovolně přecházet jak mezi produkty, tak mezi jednotlivými programy,“ řekl ředitel retailového bankovnictví GE Capital Bank Jan Rollo.

V každém ze tří finančních programů GEnius je pevně stanoven pouze počet produktů - GEnius Mini - tři produkty (běžný účet + dva další produkty), GEnius Standard - pět produktů (běžný účet + čtyři další produkty) a GEnius Komplet, který klientovi dává možnost zřídit si k běžnému účtu neomezeně mnoho produktů. Klienti si sami podle svých potřeb vyberou produkty, které nejlépe využijí.

Klienti užívající finanční program GEnius mají na výběr z devíti produktů. Těmi jsou platební karty Maestro, MasterCard Standard a MasterCard Internet, kontokorent Flexikredit, spořící účet a nástroje přímého bankovnictví (Mobil Banka, Telefon Banka, Internet Banka GEnius a Internet Banka).

Eva Chaloupková, manažerka externí komunikace GE Capital Bank