Expres Business: až 400 tisíc korun bez ručení směnkou

Úvěr od GE Money Bank podnikatelé vyřídí do 24 hodin

GE Money Bank zjednodušuje čerpání úvěru Expres Business a do částky 400 tisíc korun ho živnostníkům poskytuje zcela bez zajištění. Stačí, když předloží dvě daňová přiznání. Až jeden a půl miliónu korun mohou navíc získat podnikatelé u GE Money Bank bez zajištění nemovitostí. Vyřízení úvěru trvá maximálně 24 hodin a jeho výši se zájemce dozví již během 15 minut. Peníze má klient k dispozici okamžitě po podpisu smlouvy a jejich čerpání je neúčelové.

„Úvěr je určen především pro drobné a střední podnikatele, kteří potřebují okamžitou pomoc při financování své firmy. Proto jim nabízíme jednoduché vyřízení úvěru během jednoho dne,“
říká Josef Laurenčík produktový manažer GE Money Bank. „K schválení úvěru stačí podnikateli předložit dva doklady totožnosti a jedno či dvě daňová přiznání,“ dodává Josef Laurenčík.

GE Money Bank žadatelům o Expres Business neúčtuje poplatky za vyřízení ani za načerpání úvěru. Dobu splatnosti si volí klient sám dle vlastních preferencí od 24 do 84 měsíců. Samozřejmostí je možnost pojištění schopnosti splácet, možnost předčasného splacení i mimořádné splátky. GE Money Bank poskytuje Expres Business v objemu 40 tisíc až 5 milionů korun.

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank