Dobrovolníci z MONETA Money Bank upekli dobroty za více než 120 000 Kč

MONETA Money Bank předala neziskové organizaci Cesta domů šek na 121 886 Kč. Částka, kterou vybrali zaměstnanci banky v rámci dobrovolnické aktivity „Pečeme srdcem“, podpoří domácí hospic a poradnu pro nevyléčitelně nemocné a jejich rodiny.

Charitativní pečení a prodej sladkých i slaných dobrot probíhaly po celý rok 2017 a zapojily se do něj zaměstnanecké týmy různých oddělení banky v Praze a v Ostravě. Neziskovou organizaci Cesta domů si jako příjemce pomoci vybrali počátkem loňského roku zaměstnanci z několika různých organizací, s nimiž banka v rámci svých CSR aktivit spolupracuje. V charitativním pečení bude MONETA Money Bank pokračovat i v roce 2018.

Dobrovolníci z MONETA Money Bank jsou důležitou součástí společenské odpovědnosti banky. Každý rok odpracují zaměstnanci banky na projektech zaměřených na podporu znevýhodněných osob a dětí, seniorů a na ochranu životního prostředí tisíce hodin.
Počet akcí realizovaných každý rok v jednotlivých regionech překročil stovku. Na přímou pomoc je navázána i pomoc finanční z grantového Programu podpory potřebných.

Zleva: Helena Štohanzlová, vedoucí fundraisingu a péče o dárce, Cesta domů, Kateřina Menčíková,
lékařka, Cesta domů, Thomas Dodd, ředitel oddělení compliance, MONETA Money Bank.

Jakub Švestka

tiskový mluvčí MONETA Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Jakub Švestka
mob.: +420 702 209 386, tel.: +420 224 442 897, e-mail: jakub.svestka@moneta.cz

Lenka Míčková
mob.: +420 731 613 622, tel.: +420 224 442 124, e-mail: lenka.mickova@moneta.cz

nebo Servis pro média na media@moneta.cz a www.moneta.cz.