Až 30 000 korun lze ušetřit díky hypotečním dnům GE Money Bank

Ušetřit až 30 000 korun lze během hypotečních dnů GE Money Bank. Banka totiž hypotéky nabídne bez poplatku za zpracování a s odhadem nemovitosti zdarma. Úvěr lze navíc získat s výhodnou roční úrokovou sazbou od 4,29 %. Hypoteční dny se uskuteční ve dnech 18. - 22. 10. 2010 na všech pobočkách GE Money Bank.

„Vedle zvýhodněné úrokové sazby ve výši 4,29 % ročně dáváme zájemcům o hypotéku možnost ušetřit až 30 000 korun, které se jim mohou hodit třeba na vybavení nové domácnosti. Nabídka platí pro všechny schválené žádosti v rámci hypotečních dnů GE Money Bank,“
říká Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank.

Kdo nestihne navštívit pobočky GE Money Bank v rámci hypotečních dnů, může i tak využít výhodné nabídky hypotéky bez poplatku za zpracování. Banka totiž poplatek neúčtuje všem klientům, kteří o hypotéku zažádají prostřednictvím online kalkulačky do 31. prosince 2010 a smlouvu podepíší do 28. února 2010.

Zvýhodněnou sazbu od 4,29 % nabízí GE Money Bank pro hypoteční úvěry v hodnotě nad 2 miliony korun s tříletou fixací. Splatnost hypotéky lze nastavit na 5 až 30 let. Částka, kterou banka klientům za daných podmínek může půjčit, se pohybuje v rozmezí 300 tisíc až 80 % tržní ceny nemovitosti, kterou klient ručí.

Zákazníci GE Money Bank mohou také bez sankcí využít možnost mimořádných splátek v průběhu fixace. Banka navíc svým klientům k hypotéce nabízí i možnost pojištění nemovitosti a pojištění schopnosti úvěr splácet.

Milan Kříž,

tiskový mluvčí GE Money Bank